KATTOREMONTTI JA KATTOKORJAUS
KAUNIAISTEN ALUEELLA

KATON KORJAUKSET JA KATTOREMONTIT
100% SUOMALAISELTA YRITYKSELTÄ

Kattoremontit kaikenlaisiin koteihin Kauniaisten seudulla, suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Olemme luotettava ja vastuullinen yritys, joka toteuttaa kattoremontit sovitun aikataulun mukaisesti. Kattokorjaukset täysin kotimaisin voimin, markkinoiden parhaista materiaaleista kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille erilaisiin kattoremontti kohteisiin. Kattokorjaukset ja konesaumakatot toteutuu avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun saakka Kauniaisten alueella. Pyydä ilmainen kuntokartoitus katollesi nyt!

HUOPA-, TIILI- JA PELTIKATTOREMONTIT KOKEMUKSELLA

Teemme vaativat huopa-, tiili- ja peltikattoremontit pitkällä vuosien kokemuksella Kauniaisissa. Lisäksi korjaamme vesikatot ja asennamme konesaumakatot suurista kohteista pienempiin kattotyypistä riippumatta. Taitavat tekijämme asentavat myös kaikki kattotarvikkeet, kuten kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Korkea työmoraali sekä laatu ohjaa työtämme siinä missä asiakkaidemme tyytyväisyys. Asiantuntijoiltamme saat luotettavaa ja rehellistä palvelua kattosi kunnostuksessa.

Katon korjaus lähtee liikkeelle kuntoarviosta, joten tilaa ilmainen kartoitus kattosi kunnosta, oli sitten kyseessä millainen kattotyyppi tai kohde tahansa. Meidän kattokonkareilta hoituu peltikaton kokonaisvaltainen kattoremontti tai vaikka huopakaton osaremontti. Kohteessa arvioimme katon kunnon huolellisesti sekä sisä- että ulkoa. Asiantuntijamme suorittaman kartoituksen jälkeen tiedämme, onko rakennus laajan kattoremontin tarpeessa, vesikaton uusimisen edessä vai riittääkö ammattimainen kattopesun ja -maalaus. Pyydä maksuton kattoremontti arvio heti.

Tutustu rahoitukseen heti ›

Tilaa maksuton kartoitus »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste