Katon pinnoitus
uudistaa suojan ja kaunistaa ilmeen

 Kattopinnoitukset
Kauniaisten seudulla

On hyvä olla katon kunnostuksen kanssa liikkeellä hyvissä ajoin. Asiantuntijamme tekemässä kuntoarviossa nähdään onko kattosi uusimista vailla vai vain pelkän katon pinnoituksen tarpeessa. Katon pinnoituksen kustannukset ovat vain pieni osa kokonaisvaltaisen remontin kustannuksista. Lisäksi kattopinnoitus ammattilaisen toteuttamana vie vain muutaman päivän. 

Käytämme aina laadukkaita tuotteita, jotka valitsemme juuri kyseiseen kattomateriaaliin parhaiten soveltuvaksi. Asiantuntijamme toteuttavat katon pinnoituksen eri työvaiheet alusta loppuun saakka itse. Toteutamme kaikki työvaiheet huolella ja varmistamme, että asiakas on tyytyväinen katon pinnoituksen lopputulokseen. Suoritamme työn pitkällä alan kokemuksella sekä aina sovitussa aikataulussa. 

Katon pinnoitukset kaikkiin kattoihin

Kattopinnoitukset luotettavalta tekijältä Kauniaisissa ja ympäristökunnissa. Meiltä saan kattopinnoitukset ja muut alan työt kaikkii eri katemateriaaleihin kuten pelti-, vartti-, huopa- ja tiilikattoihin. Asiantuntijamme aloittavat katon pinnoitus projektin aina ensin kattavalla kuntokartoituksella millä varmistetaan rakenteiden kunto ja se, että aluskatteet on hyvässä kunnossa. Mikäli kattopinnoitus on ajankohtainen niin pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

Tilaa kattopinnoitus meiltä »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste